Printre intervențiile chirurgicale efectuate în cabinetul nostru se numără extractța dentară, rezecția apicală, odontectomia.

Deoarece tendintele actuale in medicina dentara se axeaza pe utilizarea unor metode conservatoare in abordarea patologiei stomatologice, preferam inaintea extractiei dentare, vindecarea afectiunilor pulpare si ale complicatiilor apicale prin metode chirurgicale, in speta, rezectia apicala. Cu ajutorul laserului chirurgical putem sectiona apexul dintelui, curata si steriliza tesutul osos inconjurator infectat cu aplicarea de os mineral pentru refacerea defectlui osos, interventia fiind precedata de tratamentul endodontic corect si de obturatia perfecta a canalului radicular.

In cazurile in care nu se poate rezolva nici chirurgical , se recomanda extractia dintelui bolnav ce provoaca si intretine procesele patologice locale, regionale si generale ce nu pot fi rezolvate conservator.

Exista cazuri cand este necesara extractia unui dinte perfect sanatos, molarii de minte de exemplu, care din diverse motive nu au loc sa erupa pe arcada sau erup in pozitii vicioase si pentru evitarea complicatilor este necesara extractia lor. Astfel, putem executa, in functie de nivelul de dificultate, si odontectomii, numai dupa efectuarea in prealabil a unei radiografii dentare.

PROGRAMARE

Pentru programari sunati la 0232.233943 sau scrieti-ne un mesaj la [email protected]

LOCALIZARE