Pentru punerea unui diagnostic corect si efectuarea unui tratament stomatologic complex si calitativ, este necesar in primul rand un examen clinic amanuntit cat si, dupa caz, a unor examene paraclinice (radiografii retroalveolare, ortopantomografii, teste de osteoporoza, analize de sange etc).

Prima vizita la cabinet ne va permite sa ne informam asupra nevoilor si problemelor de sanatate ale pacientului. Dupa o analiza vizuala directa, preluarea de imagini cu ajutorul camerei intraorale si examinarea radiografiilor (cand este necesar) se informeaza pacientul asupra problemelor existente si se pune diagnosticul complet. Pacientului I se expune planul de tratament, in ce constau interventiile preprotetice, materilalele din care se executa lucrarile protetice, si I se calculeaza devizul.

Un avantaj al cabinetului nostru este ca pacientul cunoaste toate costurile inainte de a accepta tratamentul, costuri care raman neschimbate, indifertent daca pe parcursul intregului tratament apar concepte noi la situatii noi aparute. Pentru lucrarile protetice pacientului I se elibereaza un certificat de conformitate, in care sunt prevazute materialele cu care s-a lucrat si indicatii pentru mentinerea unei bune igiene si alimentatii corecte.

PROGRAMARE

Pentru programari sunati la 0232.233943 sau scrieti-ne un mesaj la [email protected]

LOCALIZARE