Prin realizarea de implanturi dentare se permite inlocuirea dintilor ce lipsesc de pe arcada, implanturi pe care se vor sprijini viitoarele lucrari protetice care vor reface integritatea aparatului dento-maxilar. Se previne astfel piederea substantei osoase si nu este necesara slefuirea dintilor vecini. Se efectueaza de asemenea si in cazul pacientilor care nu doresc proteza dentara partiala sau totala, la pacientii care sufera de reflex de voma exagerat, etc.

Dupa consultarea unei radiografii panoramice si observarea substratului osos, se poate hotari daca este posibila aplicarea unui implant. In cazul in care acest lucru este realizabil, de un real ajutor este si efectuarea unei tomografii computerizate pe zona respectiva (cu sau fara simulare de implant). Pacientul nu trebuie sa sufere de probleme majore generale de sanatate care sa contraindice efectuarea unui implant si sa detina un suport osos corespunzator calitativ si cantitativ, fiind necesara o evaluare individuala a fiecarui caz clinic. Plasarea implantului se face in locul dintelui lipsa, printr-o interventie chirurgicala nu foarte complicata, pe care o putem compara ca agresivitate cu o extractie.

Serviciul de implantologie ghidată are la bază un proces care cuprinde urmatoarele faze:

  • amprentarea (prin scanare cu scanner intraoral TRIOS 3 COLOR CART) si stocarea digitală a acestei (pe CD-uri, stick-uri etc);
  • CT pentru zona de implementare
  • planificarea implanturilor
  • executarea ghidului chirurgical

Prin utilizarea ghidurilor chirurgicale, inserarea implanturilor se face prin chirurgie minim invaziva, ceea ce ofera:

  • poartă de intrare mică
  • vindecarea țesuturilor mai rapid
  • fără edem excesiv și durere post-operatorie.

Dupa un timp necesar integrarii implantului in os i se ataseaza o alta piesa numita bont protetic, deasupra careia medicul plaseaza coroana, puntea sau proteza care va inlocui dintele sau dintii lipsa.

Lucram cu implanturi de la firma MIS, fabricate si ambalate in conformitate cu cele mai riguroase standarde internationale.

PROGRAMARE

Pentru programari sunati la 0232.233943 sau scrieti-ne un mesaj la [email protected]

LOCALIZARE