Pentru a preveni imbolnavirea dintilor, dar si a complicatiilor aparute datorita afectiunilor deja existente, se realizeaza profilaxia dentara prin detartraj ultrasonic, periaj profesional, Air Flow, fluorizare si sigilare.

In cazul oricarui pacient, tratamentul stomatologic imcepe cu sedinta de igienizare realizata prin detartraj ultrasonic (ultrasunetele disloca tartrul de pe dinti), periaj professional (cu o periuta rotativa si pasta abraziva se indeparteaza petele si placa bacteriana) si cand se impune Air Flow (dintii sunt “bombardati” cu o pulbere de bicarbonat de sodiu amestecat cu apa, sub presiune, astfel indepartandu-se petele de pe dinti aflate in zonele greu accesibile si depozitele fine de tartru).

La final pacientului i se va explica tehnica corecta de periaj si de intretinere a unei igiene bucale corecte. De asemenea noi recomandam pacientilor nostri ca intre sase luni si un an (cel putin o data pe an) sa se prezinte la controlul periodic, chiar daca nu apar probleme noi.

O alta facilitate acordata pacientilor nostri care respecta aceasta indicatie este ca achita doar controlul periodic (150 RON) dar beneficiaza de igienizare, corectii, reechilibrare ocluzie gratuite. Daca a trecut aceasta perioada pierde acest avantaj, pacientul platind integral pe langa consultatie si tratamentul profilactic preventiv.

PROGRAMARE

Pentru programari sunati la 0232.233943 sau scrieti-ne un mesaj la [email protected]

LOCALIZARE